Kapsalon of schoonheidssalon aan huis

Kapsalon of schoonheidssalon aan huis beginnen?

Waar ga jij ondernemen na je pensioen?

Wonen, werken en leven in de Maashorst

Wonen, werken en leven in de gemeente Maashorst

Wonen en werken combineren, hoe doe je dat?

Wonen en werken combineren, hoe doe je dat?

Waar laat je de voorraad van de webshop

Waar laat ik de opslag van mijn webwinkel?

Modelwoning Three in One - ruim opgezette woonkamer

Benieuwd naar onze modelwoning?

Wat zijn de voordelen van een eigen bedrijf aan huis?

Een eigen bedrijf aan huis; wat zijn de voordelen?

Als eigen ondernemer moet je kennis hebben van het product en/of dienst dat je aanbiedt. Echter zijn er nog meer bijkomende zaken waar je rekening mee moet houden, zoals acquisitie, marketing en administratie. Zo is de juiste balans tussen werk en privé vaak ver te zoeken, aangezien je als eigen ondernemer ook buiten werktijden om moet werken. Zeker voor ondernemers met een gezin met kleine kinderen is het lastig om de juiste balans te vinden. Voor deze mensen is een eigen bedrijf aan huis de uitgelezen oplossing. Wij zetten de voordelen en mogelijkheden van een bedrijfswoning hieronder op een rijtje.

Welke wet-en regelgeving is belangrijk voor een eigen onderneming aan huis?

Een eigen onderneming starten; welke wet-en regelgeving is belangrijk?

Wil je een eigen onderneming starten en wil je deze aan huis vestigen? Dan zijn er een aantal wetten en regels waar je rekening mee moet houden. Wij zetten de wet-en regelgeving voor een eigen onderneming aan huis op een rijtje, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Waar moet je op letten als je een bedrijfswoning wilt kopen?

Waar moet je op letten als je een bedrijfswoning wilt kopen?

Je wilt graag je eigen bedrijf opzetten, of je hebt de ambitie om zzp’er te worden. Dan klinkt een kantoor of werkruimte aan huis wel erg aantrekkelijk. Wel moet je rekening houden met de regelgeving; deze verschilt namelijk per gemeente voor het bezitten van een bedrijf aan huis. Ook verschilt de regelgeving per bedrijf. Komen er veel klanten langs of verricht je werkzaamheden die veel lawaai veroorzaken?

Wat zijn de voordelen van wonen in Brabant?

Voordelen van het prachtige Brabant

We zijn hier enigzins bevooroordeeld, maar Brabant is toch echt de mooiste provincie om te wonen. Veel natuur, gastvrije inwoners, mooie idyllische dorpjes en dicht bij de grens. Wat wil je nog meer? Maar er zijn nóg meer voordelen waarom Brabant de beste provincie is om te wonen, deze lichten we hieronder voor je uit.