Waar laat je de voorraad van je webshop?

Heb je een webwinkel of webshop en werk je vanuit huis. Waar laat je op enig moment de voorraad van je webshop. Je voorraad thuis bewaren mag niet als je kijkt naar de overheidsregels. Tenzij het bestemmingsplan het toelaat. Je buren beginnen te klagen of jij zelf krijgt last van irritaties. Waar laat je de voorraad? Welke opties zijn er.

Opslagruimte huren met vestingadres

Een oplossing is om je voorraad elders op te slaan. Het huren van een opslagruimte lijkt daarbij het ideale plaatje. Maar is dat zo. Je hebt nu ruimte en mogelijk ook een vestingadres. Maar hoe zit het met de veiligheid, alarmering bij onraad. Wat is de afstand die je keer op keer moet overbruggen om bij je opslag te komen. Het ligt niet altijd voor de hand dat dit dichtbij je woonsituatie is. Heb je al eens gedacht over een combinatie van wonen, werken en leven. Alles onder één dak. Een woning met bedrijfsruimte.

Een woning met bedrijfsruimte

Alles in één in de vorm van een woning met bedrijfsruimte kan de ideale oplossing zijn. Alleen het kopen daarvan is niet een beslissing die je zomaar neemt. Het is zeker het overwegen waard. Bedenk eens, je investeert direct ook in vastgoed en alles dat je erin stopt krijg je er later bij verkoop er weer uit.

In dit artikel zetten we graag nog een aantal voordelen voor je op een rij.

Geen reistijd en brandstof kosten

Geen pendelen meer tussen je woonhuis en webshop opslag. je loopt de trap af en je bent op je kantoor en bij de opslag van je voorraad. Ook het vestingadres is geregeld.

Werk en privé beter in balans

Werken en privé zijn beter in balans, je hebt het gescheiden waardoor je makkelijker kunt afsluiten. Heb je een gezin met jonge kinderen is het nog makkelijker om de balans in te vullen omdat je alles op één locatie hebt ingevuld. Er is altijd iemand thuis, ook al ben je beneden in je webshop opslag.

Bedrijfsruimte indelen zoals jij dit wilt

Bij het huren van een bedrijfsruimte ben je vaak gebonden aan restricties. Met de aankoop van een woning met bedrijfsruimte kun je de ruimte naar eigen inzicht indelen. Wil je een kantoorruimte naast je opslag, met een tussenwand is dit zo geregeld.

Belastingvoordeel

Een van de financiële voordelen van een bedrijfsruimte aan huis is dat bepaalde kosten aftrekbaar kunnen zijn. Wel zijn hier enkele voorwaarden aan verbonden. Eén van deze voorwaarden is dat het een zelfstandige ruimte moet betreffen. Dit houdt in dat er een eigen opgang, toilet en energievoorziening moet zijn. Ook moet 30% van de inkomsten verdiend worden in de bedrijfsruimte aan huis. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat kostenaftrek afhankelijk is van uw persoonlijke situatie. Daarom dient u altijd uw boekhouder te raadplegen voor actuele informatie.

Investering in vastgoed

Door een woning met bedrijfsruimte aan te kopen investeer je ook direct in een stuk vastgoed. Niet geheel onbelangrijk om mee te nemen in je overweging.

Er zijn concepten die ideaal zijn voor webshop eigenaren die zelf voorraadhoudend zijn. Zo kennen we in Reek (Noord-Brabant). Three in One.

Three in One

Three in One is een uniek concept in het gunstig maar rustig gelegen Reek, Noord-Brabant. Hier worden acht woningen gebouwd waar wonen, werken en leven samenkomen. De ontwikkeling biedt alle mogelijkheid voor bedrijvigheid aan huis. Op de acht percelen worden woon- werklocaties ontwikkeld met luxe dakterras en royale bedrijfsunit. Denk aan ruime slaapkamers, moderne keuken, voldoende opslagruimte, PV-panelen op het dak en eigen parkeerplaatsen voor de deur. Binnen een paar minuten ben je op snelwegen A50 of A59 of in het vlakbij gelegen prachtige natuurgebied ‘De Maashorst’.

Wilt u meer weten over dit unieke project? Neem dan contact op met onze makelaar om de mogelijkheden door te spreken.