Waar ga jij ondernemen na je pensioen?

Je ziet steeds vaker dat mensen die de pensioen leeftijd hebben bereikt toch graag door willen werken. En dat kan op verschillende manieren. Zo kun je ervoor kiezen om langer door te blijven werken bij je werkgever, maar je kunt er ook voor kiezen om te starten als ondernemer. Een eigen onderneming starten als gepensioneerde kan vele voordelen hebben. Zo heb je als gepensioneerde een streepje voor als het aankomt op ervaring en heb je minder kans op financiële risico’s. Ga je ondernemen vanuit huis? Of juist niet. Wil je het rustiger aan gaan doen, wil je meer ruimte, groen en rust om je heen. Three in One in Reek is de ideale plek om na je pensioen te wonen, leven en ondernemen.

Weg uit de drukke steden

Three in One is een perfecte oplossing voor mensen die de drukke stad willen inruilen voor een rustige omgeving. Mensen die met pensioen gaan willen vaak weg uit de drukke stad om rustig van hun pensioen te gaan genieten. Meer groen, meer rust en ruimte.

Sommige mensen willen na hun pensioen graag een eigen onderneming starten of hun onderneming op een wat lager pitje voortzetten. In plaats van 5 tot 7 dagen keihard werken wordt het tijd voor meer ontspanning. Ook dan is het mogelijk om de grote stad te verruilen en voor een prachtige plek waar je kunt ondernemen. Midden in het groen, met ruimte en rust. Met alle gemakken dichtbij. Op deze manier kun je op jou eigen tempo aan de slag en heb je ook nog genoeg tijd om van de rust en vrijheid om je heen te genieten.

Voordelen van Reek (Maashorst)

De woningen van Three in One zijn gevestigd in het mooie en rustige dorpje Reek. Juist deze plek is ideaal voor mensen die weg willen uit de drukke stad! Reek is een klein dorp gelegen tussen de grote steden Eindhoven, Nijmegen en ‘s-Hertogenbosch. Je bent binnen een mum van tijd in een van deze grote steden. Daarnaast zijn de uitvalswegen A50 en A59 binnen een paar minuten te bereiken. Zo leef je in een rustige en landelijke leefomgeving die ook nog eens goed bereikbaar is.

Reek maakt deel uit van de gemeente Maashorst. De Maashorst is een typische Brabantse gemeente: Veel gezelligheid, gastvrij en groen! Daarnaast heerst er een prettig ondernemersklimaat waarin de ontwikkeling van bedrijven wordt gestimuleerd.

Bijverdienen naast je AOW en pensioen

Wanneer je de AOW-leeftijd hebt bereikt krijg je een AOW-uitkering. Deze uitkering is een vast bedrag per maand. Wanneer je in loondienst bent geweest is de kans groot dat je ook een aanvullend pensioen hebt opgebouwd.  Als je je AOW-leeftijd hebt bereikt of pension ontvangt mag je nog steeds bijverdienen. Vaak willen we dat ook nog omdat we fysiek en mentaal niet toe zijn om helemaal niets meer te doen. Er zijn legio mogelijkheden. Hoe mooi is het dan dat je dit vanuit huis kunt doen met een eigen werkplek en werkruimte gescheiden van je woon- en leefruimte.

Perfect voor senioren

Three in One biedt senioren een mooie woonruimte met een eigen bedrijfsruimte waar ze een onderneming kunnen opzetten of doorzetten. De woningen van Three in One zijn ontworpen met oog op de toekomst. Zo is het mogelijk om een lift te realiseren in de woning en er kan nóg meer gemak worden toegevoegd. Denk aan veiligheid en levensloop bestendigheid. De woning is daarmee goed voorbereid op de toekomst en biedt daarmee veel mogelijkheden voor senioren.

Three in One

Three in One is een uniek concept in het gunstig maar rustig gelegen Reek, Noord-Brabant. Hier zijn acht woningen gebouwd waar wonen, werken en leven samenkomen. De ontwikkeling biedt alle mogelijkheid voor bedrijvigheid aan huis. Op de acht percelen zijn woon- werklocaties ontwikkeld met luxe dakterras en royale bedrijfsunit. Denk aan ruime slaapkamers, moderne keuken, voldoende opslagruimte, PV-panelen op het dak en eigen parkeerplaatsen voor de deur. Binnen een paar minuten ben je op snelwegen A50 of A59 of in het vlakbij gelegen prachtige natuurgebied ‘De Maashorst’.

Wilt u meer weten over dit unieke project? Neem dan contact op met onze makelaar om de mogelijkheden door te spreken.