Wonen, werken en leven in de gemeente Maashorst

Ondanks dat de werkgelegenheid in de grote steden een stuk groter is, ruilen veel mensen tegenwoordig de grote stad liever in voor een rustigere omgeving zo blijkt uit onderzoek. De laatste paar jaar verlieten vooral 30-plussers met kinderen de Randstad. Deze mensen verlaten vaak de grote stad om ergens te gaan settelen. Andere woonwensen of de komst van een eerste kindje maakt dat men de grote stad toch te lastig vind. Deze groep hecht samen met veel andere mensen waarde aan een mooie en rustige omgeving. De woningen van Three in One zijn gevestigd in het prachtige natuurgebied de Maashorst. Gelegen in Reek, een rustige en mooie omgeving. Een plek waar je helemaal tot rust kunt komen.

Rustige omgeving en toch goed bereikbaar

Three in One biedt de perfecte oplossing voor mensen die graag weg willen uit de grote stad. De woningen zijn gevestigd in het mooie en rustige dorpje Reek. Juist deze plek is ideaal! De woningen zijn gevestigd in een klein dorp waarbij je in een mum van tijd vertoeft in verschillende grote steden. Reek ligt namelijk in een driehoek tussen Eindhoven, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch en de uitvalswegen A50 en A59 zijn binnen een paar minuten te bereiken. Zo leef je in een rustige en landelijke leefomgeving die ook nog eens goed bereikbaar is. De woningen met bedrijfsruimte zijn uitermate geschikt voor ondernemers, zzp’ers, MKB’ers, die vanuit huis kunnen en willen werken.

Wonen in de gemeente Maashorst

Reek is gelegen in de gemeente Maashorst. De Maashorst is een typische Brabantse gemeente: Veel gezelligheid, gastvrij en groen. Een bruisende gemeenschap waar veel georganiseerd wordt en buren elkaar nog écht kennen.

In de gemeente Maashorst heerst een prettig ondernemersklimaat waarin de ontwikkeling van bedrijven wordt gestimuleerd. Dit biedt de perfecte combinatie van wonen, werken en leven in een landelijke omgeving.

Natuurgebied de Maashorst

De Maashorst is een prachtig natuurgebied waar de natuur het voor het zeggen heeft, waar bomen, planten en beesten de baas zijn en waar van alles te beleven is. Zeker als je een echte avonturier bent. Of je nou te voet of op de fiets gaat. In de Maashorst ben je verzekerd van de mooiste tochten door een bijzonder gebied. Tussen deze actieve uitjes door kun je op veel verschillende plekken terecht voor een lekkere lunch, uitgebreid diner of een gezellig borrel. Ook voor de waterliefhebbers zijn er legio mogelijkheden om heerlijk te vertoeven.

Ga je met kinderen naar de Maashorst? Ook dan is er genoeg te beleven. De Maashorst beschikt over vele attracties zoals BillyBird Park Hemelrijk, Dierenpark Zie-ZOO en Hullie Uden waar jouw kind zich de hele dag kan vermaken. Er is dus voor elke leeftijd wel iets te doen! Waar vind je dat op één plek in Nederland terug.

Three in One

Three in One is een uniek concept in het gunstig maar rustig gelegen Reek, Noord-Brabant. Hier zijn acht woningen gebouwd waar wonen, werken en leven samenkomen. De ontwikkeling biedt alle mogelijkheid voor bedrijvigheid aan huis. Op de acht percelen worden woon- werklocaties ontwikkeld met luxe dakterras en royale bedrijfsunit. Denk aan ruime slaapkamers, moderne keuken, voldoende opslagruimte, PV-panelen op het dak en eigen parkeerplaatsen voor de deur.

Wilt u meer weten over dit unieke project? Neem dan contact op met onze makelaar om de mogelijkheden door te spreken.