Wonen en werken combineren, hoe doe je dat?

Een eigen bedrijf vergt vaak een hoop tijd en inspanning. Meestal start men vanuit huis of een gehuurde werkruimte. Niet altijd ideaal ook als is het bij de start de meest voor de hand liggende oplossing.

Het doel van je eigen bedrijf is natuurlijk om steeds verder uit te breiden. Waardoor vanuit huis werken, aan de keukentafel of kamertje steeds lastiger wordt. Kun je een bedrijfswoning kopen?  Three in one biedt een unieke mogelijkheid in werken, wonen en leven zodat jouw onderneming kan doorgroeien.

Vrije tijd

Veel ondernemers steken het grootste deel van hun tijd in hun eigen bedrijf. Maar natuurlijk is het buiten je onderneming ook belangrijk om tijd vrij te maken voor jezelf en/of je gezin. Wonen bij je werk zorgt ervoor dat je dit optimaal kunt combineren.

Zo beschik je over een grote bedrijfsruimte voor je werkzaamheden met daarbij een thuis waar je tussen de werkzaamheden door heerlijk tot rust kan komen. Ideaal als je een gezin hebt, er is altijd iemand thuis voor de kinderen. Hoe fijn is dat?

Bedrijfsruimte

Een eigen bedrijfsruimte is natuurlijk een must als je je onderneming flink wilt laten groeien. Een woning met bedrijfsruimte van Three in One voorziet hier compleet in,  hier kunnen jouw ondernemersdoelen werkelijkheid worden. Bij binnenkomst van het pand bevinden zich twee verschillende entrees. Een van deze entrees geeft toegang tot de grote bedrijfsruimte, deze bevindt zich op de begane grond. Het werkgebied is gescheiden van het woongedeelte zodat wonen en werken ook daadwerkelijk los van elkaar blijven.

Door de grootte van de bedrijfsruimte zijn er veel groeimogelijkheden. Daarnaast ben je binnen een paar minuten op snelwegen A50 of A59.

Woonruimte

Niets is fijner om na je werk even heerlijk thuis tot rust te komen. Je hoeft hier niet voor in de auto te stappen. De trap op of lift in en je staat in jouw thuis. De woning van Three in One is praktisch ingericht en geeft je een heerlijke omgeving waarin dit mogelijk is. De woonruimte heeft veel verschillende mogelijkheden op het gebied van indeling.

Het dakterras is zeer groot en staat garant voor een prachtig buitenleven aan huis. Je kunt hier in alle opzichten een oase van rust creeren waar je heerlijk tot in de late uurtjes kunt genieten.

De woning heeft een woonkamer met veel lichtinval met een open keuken. Verder beschikt de woning over 3 slaapkamers en een moderne badkamer. Het grote voordeel is dat alle ruimtes naar eigen wens ingericht kunnen worden. U heeft alles gelijkvloers bij de hand.

De woning met bedrijfsruimte is ook zeer geschikt voor senioren die veel opslag nodig hebben. Denk aan een camperstalling aan huis waar naast de camper ook de oldtimer binnen kan staan.

Duurzaam wonen, werken en leven 

De woning met bedrijfsruimte van Three in One is de perfecte oplossing om wonen en werken te combineren,  waarbij het object erg duurzaam is. Er is toekomstgericht gedacht waardoor er veel duurzame onderdelen zijn toegepast. De panden zijn uitgerust met duurzame installaties zoals zonnepanelen en een warmtepomp. Op deze manier krijgen de woningen een gunstige EPC-score waarmee voldaan wordt aan de strenge huidige normen.

Naast duurzaamheid van het object is er ook gekeken naar haar bewoners. Zo is het mogelijk om een lift te realiseren in de woning en er kan nóg meer gemak worden toegevoegd. Denk aan veiligheid en levensloop bestendigheid. De woning is daarmee goed voorbereid op de toekomst.

De perfecte combinatie

Waarom is wonen, werken en leven in Reek nou de perfecte combinatie? Door te kiezen voor een woning met bedrijfsruimte van Three in One hoef je niet snel weg van huis. Het is de ideale omgeving waarin je zelf je eigen werktijden makkelijker kunt invullen. Liggen je kinderen op bed of moet je toch nog even snel tussendoor iets doen? Je kunt zelf bepalen op welke tijden je even vlug naar de bedrijfsruimte loopt. Daarnaast bespaar je een hoop kosten zoals benzine en de huur van een bedrijfspand.

De Maashorst

Tot slot, de omgeving waarvan de woning met bedrijfsruimte onderdeel van uit maakt. De Maashorst is een oergebied in Brabant. Een gebied waar de natuur het nog altijd voor het zeggen heeft. Waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Waar je de Wisent, Tauros en Exmoorpony kunt spotten naast de vele andere bewoners. Waar vind je deze combinatie nog in Nederland.

Ontsluiting naar rest van Nederland

We gaven het al aan, Reek ligt ideaal ten opzichte van de ontsluiting naar de rest van Nederland. Zo zit je binnen 10 minuten met de auto op de snelweg en liggen plaatsen als Den Bosch, Nijmegen en Eindhoven binnen een half uur van huis.

Wil je meer weten?

Lijkt het jou nou geweldig om wonen, werken en leven samen te combineren. De perfecte werk-privé balans op te bouwen? Dan is Three in One de perfecte oplossing voor jou! Wil je meer weten over dit unieke project? Neem dan contact op met onze makelaar om de mogelijkheden door te spreken.