Wat zijn de voordelen van een eigen bedrijf aan huis?

Een eigen bedrijf aan huis; wat zijn de voordelen?

Als eigen ondernemer moet je kennis hebben van het product en/of dienst dat je aanbiedt. Echter zijn er nog meer bijkomende zaken waar je rekening mee moet houden, zoals acquisitie, marketing en administratie. Zo is de juiste balans tussen werk en privé vaak ver te zoeken, aangezien je als eigen ondernemer ook buiten werktijden om moet werken. Zeker voor ondernemers met een gezin met kleine kinderen is het lastig om de juiste balans te vinden. Voor deze mensen is een eigen bedrijf aan huis de uitgelezen oplossing. Wij zetten de voordelen en mogelijkheden van een bedrijfswoning hieronder op een rijtje.

Welke wet-en regelgeving is belangrijk voor een eigen onderneming aan huis?

Een eigen onderneming starten; welke wet-en regelgeving is belangrijk?

Wil je een eigen onderneming starten en wil je deze aan huis vestigen? Dan zijn er een aantal wetten en regels waar je rekening mee moet houden. Wij zetten de wet-en regelgeving voor een eigen onderneming aan huis op een rijtje, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Waar moet je op letten als je een bedrijfswoning wilt kopen?

Waar moet je op letten als je een bedrijfswoning wilt kopen?

Je wilt graag je eigen bedrijf opzetten, of je hebt de ambitie om zzp’er te worden. Dan klinkt een kantoor of werkruimte aan huis wel erg aantrekkelijk. Wel moet je rekening houden met de regelgeving; deze verschilt namelijk per gemeente voor het bezitten van een bedrijf aan huis. Ook verschilt de regelgeving per bedrijf. Komen er veel klanten langs of verricht je werkzaamheden die veel lawaai veroorzaken?

Wat zijn de voordelen van wonen in Brabant?

Voordelen van het prachtige Brabant

We zijn hier enigzins bevooroordeeld, maar Brabant is toch echt de mooiste provincie om te wonen. Veel natuur, gastvrije inwoners, mooie idyllische dorpjes en dicht bij de grens. Wat wil je nog meer? Maar er zijn nóg meer voordelen waarom Brabant de beste provincie is om te wonen, deze lichten we hieronder voor je uit.

Meubelrestaurateur als vrij beroep aan huis

10x inspiratie voor een vrij beroep aan huis

10 tips voor een vrij beroep aan huis

Wonen, werken en leven in optimale balans brengen; Three in One maakt dit mogelijk door een woning te combineren met een bedrijfsruimte aan huis. Je bespaart tijd doordat je een vrij beroep aan huis uitoefent. Hierdoor heb je geen last van reistijden en kan je deze tijd besteden aan familie, vrienden, sport of hobby’s. Verder ben je geen extra kosten kwijt aan het huren van een bedrijfsruimte of opslag.

Wil jij je eigen bedrijf starten of uitbreiden? In dat geval biedt Three in One jou een ruime en duurzame optie, welke gelegen is in een landelijk gebied in Reek.

mag ik een bedrijf aan huis beginnen?

Een bedrijf aan huis beginnen: mag dat zomaar?

Een toekomstbestendige woning; groei met je woning mee

Een toekomstbestendige woning; groei met je woning mee

Je kinderen zijn al enige tijd uit huis en dat zet je aan het denken. Wil ik hier blijven wonen? Om deze vraag te beantwoorden, zal je bepaalde afwegingen moeten maken. Hierin spelen ruimte, locatie en geld een grote rol.

Naarmate je ouder wordt, zal je het oog op de toekomst moeten houden. Helemaal nu we tegenwoordig steeds langer thuis blijven wonen. Je zou denken: is het niet wat vroeg om daar nu al over na te denken? Maar je weet wat ze zeggen: beter te vroeg dan te laat! Tijd dus om jouw huis zoveel mogelijk aan jouw wens aan te passen. Met andere woorden: een toekomstbestendige woning.