Modelwoning bezichtigen

zaterdag 18 juni tussen 11:00 en 12:30 uur

Wonen, werken en leven; de ultieme situatie voor elke ondernemer! Op zaterdag 18 juni 2022 wordt onze modelwoning van 11:00 – 12:30 uur open gesteld voor bezichtiging. Hier kun je ons prachtige project komen bewonderen. Op deze pagina geven we een sneak peek in de modelwoning van Three in One.

Hiernaast vind je foto’s van de woonkamer, welke op de eerste verdieping te vinden is. De ramen reiken van de vloer tot het plafond. Hierdoor kun je genieten van volop daglicht. Met prachtig weer loop je vanuit de woonkamer zo het dakterras op.

Slapen wordt geen probleem in een woning van Three in One; de ruime slaapkamer heeft een prachtig uitzicht op een uitgestrekt landschap. Ook is er boordevol lichtinval, heerlijk om mee wakker te worden. Heb je meer ruimte nodig? Dan heb je de mogelijkheid om de woonkamer en naastgelegen slaapkamer over de volle breedte van de woning uit te bouwen.

Even een momentje voor jezelf in deze prachtige badkamer. Het zal nog lastig worden om ’s ochtends onder de ruime douche uit te komen!

De keuken is betrokken bij de ruim opgezette woonkamer. Ideaal om gezellig bij te kletsen met familie of vrienden terwijl je aan het koken bent.

Ook beschikken de woningen van Three in One over twee extra slaapkamers die als werkkamer ingezet kunnen worden. Met al die rust om je heen is werken geen straf.

Zie je jezelf al zitten op dit dakterras? Met een drankje in de ene hand en een goed boek in de andere hand. Niet slecht vertoeven zo.

Ben je eigen ondernemer? Dan geeft een ruime bedrijfsruimte aan huis jou de ideale werk-privébalans. Ook mensen met een uit de hand gelopen hobby weten wel raad met deze bedrijfshal. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk!

Neem zelf een kijkje tijdens de open dag!

Op zaterdag 18 juni organiseren we een open dag in onze modelwoning van 11.00 tot 12.30 uur op locatie. Hierbij nodigen we graag alle geïnteresseerden en betrokkenen uit om een kijkje te komen nemen in de Three in One modelwoning. Graag vertellen we je alles over dit prachtige project. Iedereen is van harte welkom om langs te komen. Zien we je dan?

Meer weten over Three in One?

  • 0412 40 50 22

  • nieuwbouw@vandenheuvel.nl