De bouw van Three in One vordert gestaag!

Op 11 november 2021 vierden we het bereiken van het hoogste punt van de Three in One woningen, samen met de initiatiefnemers, harde werkers en andere betrokkenen. Dat was natuurlijk een mooi moment, maar sindsdien hebben de vakmensen natuurlijk niet stilgezeten! De bouw vordert gestaag en de woningen met bedrijfsruimtes krijgen steeds meer vorm.

De constructie is zo goed als af. We krijgen dus ook steeds meer gevoel bij de grootsheid van de objecten. Door de hoge plafonds voelen de woningen en bedrijfsruimtes erg groot aan. Wat een ruimte!

Daarnaast zijn de vloeren gestort en gevlinderd. Nu is het tijd om verder te werken aan de verdere afwerkingen van de gevel en de bouw en inrichting aan de binnenkant.

Combineer ook wonen, werken én leven!

Alles verloopt nog steeds volgens planning en we verwachten aankomende zomer te kunnen gaan starten met het opleveren van de woningen. De eerste zijn inmiddels ook al verkocht! Bent u ook benieuwd naar deze unieke combinatie van wonen, werken en leven in Reek? Of wilt u de panden van dichtbij komen bekijken? Neem dan contact op met de makelaar. We vertellen je graag meer over dit bijzondere project.

Meer weten over Three in One?

  • 0412 40 50 22

  • nieuwbouw@vandenheuvel.nl