10 tips voor een vrij beroep aan huis

Wonen, werken en leven in optimale balans brengen; Three in One maakt dit mogelijk door een woning te combineren met een bedrijfsruimte aan huis. Je bespaart tijd doordat je een vrij beroep aan huis uitoefent. Hierdoor heb je geen last van reistijden en kan je deze tijd besteden aan familie, vrienden, sport of hobby’s. Verder ben je geen extra kosten kwijt aan het huren van een bedrijfsruimte of opslag.

Wil jij je eigen bedrijf starten of uitbreiden? In dat geval biedt Three in One jou een ruime en duurzame optie, welke gelegen is in een landelijk gebied in Reek.

Welke beroepen zijn geschikt?

Beroepen die goed te volbrengen zijn in woningen, zijn beroepen waarbij een werkruimte of opslag vereist is om de dienst succesvol uit te voeren. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan de volgende beroepen.

Ambachtelijk kunstenaar aan huis

Als ambachtelijk kunstenaar is een ruimte waarin je al je creativiteit kwijt kan natuurlijk een must. Wanneer dit atelier aan huis gevestigd is, kan je op elk moment je creativiteit kwijt. Zo kun je een stuk efficiënter te werk gaan waarbij je je creatieve momenten optimaal benut.

Thuis als kleermaker aan de slag

Ben jij kleermaker? Dan zal je een opslag nodig hebben voor kledingstukken en materialen. Het is natuurlijk een groot voordeel als deze binnen handbereik zijn. Als je dit vrije beroep aan huis uitoefent, kan je op elk gewenst moment van de dag aan de slag met reparaties of het maken van kleding op aanvraag.

Kapper als vrij beroep aan huis

Een kapsalon aan huis. Je klanten gezellig over de vloer in je eigen kapsalon waar jij ze blij maakt met een nieuw kapsel en ze voorziet van advies omtrent haarverzorging. Verder is het natuurlijk belangrijk dat er voldoende ruimte is om jouw producten mooi uit te stallen, zodat dit er aantrekkelijk uitziet voor jouw klanten.

Thuis meubels restaureren

Ben jij meubelrestaurateur en wil jij dit vrije beroep aan huis uitoefenen? In dat geval is voldoende ruimte essentieel, zodat je een efficiënte werkplaats kan realiseren waarbij er een mogelijkheid is voor een opslag. Zo kun je tegelijkertijd aan meerdere projecten werken.

Je eigen fotostudio

Je eigen fotostudio aan huis waar je fotoshoots kunt realiseren en bewerken. Dit is de ultieme droom voor menig fotograaf. In onze Three in One woningen kun je niet alleen je eigen fotostudio aan huis creëren. Ook heb je een prachtig natuurgebied binnen handbereik die je kan inzetten voor shoots op locatie.

Een schoonheidssalon aan huis

Een schoonheidssalon waar je alle kanten mee op kan; van pedicures tot massages. Belangrijk is dat jouw eigen schoonheidssalon aan huis ruim genoeg is. Je wilt klanten een wachtruimte bieden en natuurlijk een behandelruimte die zowel luxe als rust uitstraalt.

Je online webshop vanuit huis runnen

Als eigenaar van een online webshop, wil je een voorraad aanleggen van producten die je verkoopt. Op die manier kan je bestellingen snel verwerken. Een opslag aan huis scheelt jouw tijd waardoor je bestellingen sneller naar klanten kan verzenden.

Muziekles aan huis geven

Een muziekleraar van beroep wil een rustige ruimte waar de focus volledig ligt op het maken van muziek. Hoe geweldig is het om je eigen muziekschool aan huis te hebben waar jij jouw passie voor muziek kan delen met leerlingen? En dát zonder dat je omgeving er last van heeft.

Wat zijn de voordelen van Three in One?

De woningen van Three in One hebben als voordeel dat de werkruimte afgezonderd is van het woongedeelte. Zo hebben jouw medebewoners nooit last van klanten die over de vloer komen en vice versa.

De panden zijn duurzaam en toekomstbestendig, waardoor deze woningen zowel voor gezinnen als senioren geschikt zijn. De ligging van de woning is goed bereikbaar; je bent binnen een paar minuten op de A59 of A50. Daarnaast ligt Reek precies in het midden van de driehoek ’s-Hertogenbosch, Nijmegen en Eindhoven.

Ook een bedrijf starten in een Three in One woning

Momenteel bouwt Three in One in Reek woningen waar op de begane grond een ruime bedrijfshal is gevestigd. De bovenverdieping van het pand beschikt over een ruim appartement met een prachtig dakterras.

Overweeg je om een vrij beroep aan huis uit oefenen? Of wil je doorgroeien met jouw onderneming? Dan kan het zijn dat je nog op zoek bent naar een geschikte woning. Heb je er al aan gedacht om wonen, werken en leven te combineren? En ben je benieuwd voor wie deze bedrijfswoningen geschikt zijn en wat de voordelen zijn? Neem dan contact met ons op.